sobota 7. března 2015

Motivace + kdo mě motivuje

Ahoj :)

Motivace je něco, co nás žene vpřed a třeba nám pomáhá dosáhnout svých cílů. Když cíl splníme, cítíme se šťasně. Znáte to ne? :D

Pár tipů pro motivaci ke cvičení


  1. Stanovte si reálný cíl - Určete si jeden hlavní cíl, kterého chcete na 100% dosáhnou a obětujete pro to hodně. Prosím vás, REÁLNÝ cíl!!! Například že do léta uběhnete své první kilometry, začnete chodit alespoň 2x týdně do posilovny nebo začnete si hlídat stravu. Tyhle cíle jsou reálné dle mě :)
  2. Odměna- Nebudeme si přece pořád odpírat věci, které máme rádi ale nejsou zdravé že? Řekněme, že za svůj malý krůček k cíli si dopřejete to, co máte rádi a chybí vám to. Ale s rozumem :) Odměnou můžou být luxusní běžecké boty, nové legíny do posilovny nebo masáže.
  3. Inspirace ostatními- Nalepte si na lednici, na nástěnku nebo někam, kde jste hodně často to, čeho chcete dosáhnout. 
  4. Zlepšete si náladu- Když se vám nebude chtít cvičit, vzpomeňte si na to, jak krásně jste se cítili minule při dokončení vašeho treninku. 
  5. Dělejte to, co vás baví- Nebudete přece dělat zumbu, jen proto, že vaše nejlepší kamárádka ji miluje a vy musíte jít sní, nebo se s vámi přestane bavit :D. Najděte si něco, co vás opravdu baví a naplňuje.


Kdo mě motivuje?

Chelsea Karabin
  • Dana Linn Bailey- Někomu se nemusí líbít to, kolik má svalů, ale pro mě je to motivace. Neříkám, že bych chtěla vypadat tak, jako ona, ale svaly jí prostě sluší. :D Několikrát za sebou se dobře umístila na Olympia. Její instagram zde
  • Nikola Weiterová- Motivace sama o sobě. :) Její plakát mi visí na stěně. Instagram zde
  • Chelsea Karabin (ChelseaLifts)- Prostě holka, co ráda zvedá a vypadá úžasně :D. Točí taky videa na youtube, které ráda sleduju. I když polovině anglických slov nerozumím :D
  • Adenike Endtová - Jedna z úspěšných českých bikinek. Strašně fajn holka a na facebooku přidává příspěvky prakticky denně.
O další motivaci třeba příště. Mnoho lidí mě motivuje, ale tohle jsou jedni z těch hlavních. :)

Jaká je vaše motivace a kdo motivuje vás? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat